Efter 25 år av födelsedagar vad det lite idétorka till vad jag skulle ge min fru i 50-årig födelsedags present. Efter lite övervägande hamnade idén på att ge henne en heldags Shopping med ett proffs. Jag hade tidigare mycket bra erfarenheter av Carina för egen del. Att få ha hennes kunskap som förmån har varit till stor hjälp för mig, både privat och i mitt jobb. Men att det skulle bli så uppskattat av min fru var över förväntan.

Det började med att vi träffade Carina för lite kontroller av vad som söktes och måttagning. Efter det bestämdes en dag för själva Styling och shoppingdagen. Min fru fick då träffa Carina i Göteborg, och Carina hade förberetts sig väl. I detta fall var det kläder för fest och representation som stod på agendan. Budgeten var mellan Carina och mig, och just det var så superbra. Min fru uppskattade mycket att bara kunna ge sig hän till det som presenterades.

Kommentarer jag fick när min fru kom hem var: ”Jag kände mig som Pretty Woman. Det var bubbel och tilltugg i affären och full service bara för mig. Carina kom med tips som jag uppskattade mycket.”

Min fru kom hem med kläder hon inte hade kommit hem med om hon varit och shoppat på egen maskin. Och framförallt, hon var så glad åt allt de hon kom hem med. Det passade och framhävde henne på bästa sätt. Det var kanske lite som att få hem en ny fru. Jag fick givetvis en egen catwalk i hemmet efteråt. Det var helt enkelt en mycket lyckad dag.

Att dessutom vår omgivning reagerade positivt på den styling hon fick är ännu ett kvitto på att det var väldigt lyckat, och att Carina har ett mycket stort kunnande i Styling. Vi kommer definitivt att använda oss av Carina igen.

Mvh Martin Olofsson
Samt ett stort tack från en stylad Lillemor Olofsson.