”Tro på dig själv då gör också andra det”

Carina Hallgren:

Shopping med hjärna och glädje.

Shopping med hjärna och glädje.

Mitt jobb är spännande och givande eftersom det är en kombination av personlig stylist och coach vilket ofta leder till att det är både insidan och utsidan som får sig en slipning. Många går omkring med ”valda sanningar” om vad vi klär i och inte p.g.a. och förvridna uppfattningar. Finns det delar du vill dölja bör det också finnas delar att framhäva. Tro på dig själv och acceptera dig själv då gör också andra det. Tillsammans upptäcker vi hur du kommer uppnå de bästa resultaten just för dig och det är det som gör det hela både roligt och framgångsrikt.

Oavsett om du anlitar en personlig stilcoach för första gången, eller är en återkommande kund, kan det vara nyttigt och kul att få nya infallsvinklar, få veta hur mycket som kan förändras med att prova en ny stil. Du kan välja påverka ditt s.k. egna personliga varumärke och själv göra nya medvetna val.

Du utstrålar och förmedlar vad du känner och tänker om dig själv, vilket i sin tur påverkar din omgivnings uppfattning omkring dig.

Jag hoppas att du hör av dig till mig med dina frågor och funderingar. Kanske är du nyfiken på hur bästa upplägget skulle kunna se ut för just dig? Eller vill veta mer om de olika Coachande Styling paketen och vilka som är ReflActions samarbetspartners som ger dig rabatter och fina erbjudanden.

Jag visar stort engagemang i dig som kund och jag tror det märks att jag har ett genuint intresse av att du ska känna förtroende och på riktigt bli hjärtligt nöjd.<3

Related Posts